July 31, 2009

Sis, Saya Dah Buat Tag...


1) Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?
- Makan sate bersama keluarga. Kak Long, Kak Ngah & Ika tak turut serta. Kak Long dah lama tak balik BP. Sibuk memanjang dengan kerjanya. Kak Ngah pulak pukul 10.30 baru nak balik BP. Dia ambil bas malam. Ika pula mentel tak nak ikut sebab nak tengok Anak Wayang. Huh…

2) Apakah yang anda sedang lakukan 2 jam yang lalu?

- Online

- Mandi

- Solat Maghrib

- Bersiap-siap nak keluar


3) Apakah yang anda sedang lakukan minggu lepas?
- lebih terperinci, pada hari Jumaat yang lepas, aku ada progam motivasi dengan adik-adik SK Bebar. Best oh. Nantikan post aku tentang program ini…

4) Tiga lagu yang boleh anda dengar berulang-ulang kali?

- You’re Not Alone-MJ

- Kuingin Kamu-Romance

- Lucky-Jason Mraz feat Colbie Caillat

5) 3 binatang yang anda tak suka?
- Tikus. Aku paling tak suka dengan binatang ini. Walaupun aku suka tonton Tom And Jerry tapi aku geli dengan tikus. Lagi-lagi tikus yang ada kat tepi-tepi longkang atau parit. Sungguh menggelikan. Yuukksss…

- Lipas. Oh, katakan tidak pada makhluk ini. Makhluk perosak yang sangat aku tak suka.

- Ulat iaitu semua jenis ulat yg tergedik-gedik especially ulat gendon.

6) 5 fakta tentang anda?
- Seorang lelaki
- Hatinya sudah dimiliki oleh seseorang. Jangan cuba menggoda saya okeh? Saya sudah berpunya.

- Masih belajar dan belum bekerja

- Suka pada kanak-kanak

- Sangat suka berangan. Dia nak buat macam-macam benda tapi tak jalan. Asyik tertangguh aje.

7) Tahun depan mungkin anda?

- akan mendirikan rumah tangga. Hahaha, kau berangan lagi, Azri.

8) Saya tak reti sangat…

- menggoda dan mengayat perempuan sebab saya mudah gugup dan darah gemuruh.

- Makan dengan menggunakan chopstick.

- Pakai kasut tapi tak pakai stoking. Sangat tak reti sebab kaki melecet.

9) Saya pandai…

- Buat ayat touching pada kawan-kawan

- Buat biskut batik. Sangat sedap oh…

10) Kawan saya…
- sangat gila-gila. Mereka pernah baling telur dan tepung masa ulang tahun hari lahir saya yang lepas. Minta-minta tahun ini tak kena lagi. Tapi lepas ni aku nak kenakan mereka pula.


11) Saya ada…
- sebuah keluarga yang sangat saya sayangi

- Impian dan cita-cita yang mahu dilaksanakan

- Sebuah kereta control

12) Saya seorang…

- Pemaaf

- Penyayang

- Romantic (mungkin)

- Gila-gila (kadangkala)

13) Adik saya…
- Ika = sangat suka minta top-up jika kehabisan kredit.

- Adib = esok akan pulang ke asrama

- Amir = akan menduduki UPSR tahun ini

- Jiha & Biha = sedang demam rindukan aku sebab dah 3 minggu tak balik.

14) Saya tak pernah bosan dengan (senaraikan 3)…
- menyayangi dan mencintai dia

- Melayan karenah Jiha & Biha yang sangat manja

- Menulis walaupun kadangkala mood untuk menulis zero.

15) Bilakah pertama kali bercinta?

- Lepas SPM, dengan seorang gadis kampung yang aku kenal melalui seorang kawan.

Awak, maafkan saya.

16) Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda?

- Entah. Aku sangat low profile. Banyak perkara yang mereka tak tahu tentang aku.

17) Saya rindu…

- Si dia

- Zaman kanak-kanak

18) Saya tak sabar…

- Nak kahwin (berangan lagi)

- Nak jadi bos besar


19) 5 laman yang anda slalu layari?

- Blogger

- Myspace

- Friendster

- Yahoomail

- http://prepaid4u.net/?id=azriazlan

20) Anda mahu tag?

pengikut setia yang rajin


2 comments:

Lil^GriZzLe A said...

eh eh adik kamu serupa nama saya ye? :)

aZRi aZLaN said...

yup. jiha

nama dia Nur Najihah Aryana n lagi sorg Nur Nabihah Aryani. sgt sedap ek nama tuh? saya yg berikan...