July 18, 2009

Okeh, Salah Aku...

“Kalau mahu blog anda dilawati orang, update”. Tidak banyak tidak, kata-kata ini aku ambil daripada blog Mazidul Akmal Sidek. Siapakah dia? ala, pengacara 360 kat TV3 tu. Klik sini untuk baca.

Maaf, bukan tidak mahu update tapi aku menghadapi beberapa masalah sekarang ni. Antaranya ialah aku tidak boleh mengakses internet dengan baik kerana aku berada di MSC. Internet connection sangatlah terhad. Hanya pagi dan malam saja dapat aku online. Lagi satu, software aku untuk resize gambar dah tak ada (aku terdelete hari tu). Kononnya nak uninstall semua software yang jarang aku guna. Then tangan ni gatal pula uninstall software itu. Okeh, aku mengaku salah aku. Aku kini dalam proses untuk mendownload semula software itu. Tapi masalah connection pula yang terjadi.

Hah, ada satu benda yang nak aku kongsikan. Tahu tak Facebook? Facebook adalah ciptaan Yahudi. Klik sini untuk baca!!!

p/s: nasib baik aku tak ada Facebook!

1 comment:

Blogger said...

Ever wanted to get free Twitter Followers?
Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?