August 20, 2009

Jiha & Biha


Aku dah mula rindu kat budak dua ni. Minggu lepas, masa aku cuti, ibu tak hantar Jiha (pink) & Biha (merah) ke rumah Ummi mereka (penjaga) sebab aku cuti. Dekat seminggu aku jaga sementara ibu pergi kerja. Tak apalah, sekejap aje pun. Bila ibu balik dari sekolah, turn ibu pula yang jaga. Sekarang bila aku dah habis cuti, terasa rindu pula.


Masa ni, Biha tengah marah sebab Kak Long paksa dia nak bergambar. Jiha ok aje. Dia suka bergambar. Tengok gambar dia kat bawah ni. Sangat comel, bukan?



Biha dah cool sikit. Dah tak marah. Kalau tak, asyik cakap "nanak" aje bila Kak Long nak tangkap gambar mereka berdua. "Nanak" bermaksud tak nak (sesetengah orang aje yang faham sebab mereka cakap dalam bahasa baby). Hahaha...

Lepas aku pujuk, inilah hasilnya. Kak Long suka sebab Biha akhirnya nak bergambar dengan Jiha.