February 16, 2009

10 tahun akan datang...

Yang mana satu kedudukan aku pada masa akan datang? Hahaha, kalau korg nak tahu, aku ni memang suka sangat berangan. Kadang-kadang tu, akal aku ni boleh berangan memikirkan perkara yang entah apa-apa. Tapi aku akan pastikan angan-angan aku tu menjadi kenyataan satu hari nanti. Insyaallah…

Ha, carta ni aku dapat masa aku layari laman web Jabatan Akauntan Negara. Kalau korg nak tengok, lawatilah (www.anm.gov.my). Kat dalam laman web ni, ada serba sedikit maklumat tentang perakaunan, akauntan dan yang sewaktu dengannya. Aku dah aim satu tempat kat dalam carta tuh. Hahaha, berangannya aku. Korg plak aim tempat yang mana satu? Jangan lebih tinggi dari aku sudahlah ye? Lawan taukeh nampak? Tapi aku rasa ni utk budak2 accounting je kot. Budak2 kos lain aku tak pasti korg bleh join ke tak. Hahaha…

Kalau korg rajin, lawatilah laman web Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (www.kpdnhep.gov.my) dan juga laman web (www.myipo.gov.my). Dua-dua laman web ni yang selalu aku lawati. Kalau tak ada kerja, aku bacalah apa yang patut kat dalam laman web tu. Interesting huh?

3 comments:

mohd noorshazwan said...

weyh azri...ltk ar ruang nk chat kt sidebar tue...huhu

aZRi aZLaN said...
This comment has been removed by the author.
aZRi aZLaN said...

hahaha, ok. t aku ltk. tenet sini lmbp. nk upload gamba pn berjam-jam..