April 14, 2009

Earth Hour Di Uniten Muadzam Shah



Aku pun dah sain kat banner ni(dua kali lagi tau). Tapi masa aku sain, tak ada siapa-siapa nak tangkap gambar. Takpalah, yang penting dua kali. Kau ada?

Asal ek muka aku macam tuh? Makin gemuks, makin berisi pulak tu.
Aku bergambar dengan Muz aka Miss Bun. Muz ni girlfriend Ariff, roomate aku...

Aku tak janji pun dengan dia orang. Alih-alih aje, jumpa kat sini. Dia orang ni(perempuan) ialah classmate aku. Yang lain, aku tak tau. Saje nak interframe agaknya. Ahaks. Takpe, kau orang boleh interframe.
Dari kiri: Muzrifah, Farhana, Tika dan Bella (Senior). Hahaha, yang kembar ni aku confused sikit. Nama mereka berdua ialah Amira(kakak) dan Aisyah(adik)

Inilah dia, housemate aku. Apiz nama dia. Dia ni lebih suka kalau orang kenal dia sebagai shinbi. Entah, aku pun tak tau kenapa. Haisy, macam-macamlah orang tua nih. Hahaha

Tema = hijau + putih

3 comments:

bukansaya said...

ngehngeh.

sudah bulatkah?
takpe,
berat memang akan bertambah.

kesian kamu tadek orang nak amekkan gambar.


len kali upahla photographer.
:)))

aZRi aZLaN said...

ye, yaziith. mmg pun...
hehehe,p:)

Blogger said...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you gotta watch this video
right away...

(VIDEO) Text Your Ex Back?