March 13, 2009

Exam hujung bulan!!!

Arghhh, assignment melambak!

Masa dah suntuk! Nak study, nak update blog, nak tulis manuskrip etc…

Ni subjek yang aku ambil untuk final exam hujung bulan neyh. Aku dah start final exam dah. Rasa macam sekejap je masa berlalu. Semester depan, aku dah nak masuk semester ke-3. Hahaha, tak sangka betul aku dah besar panjang. Rasa macam baru semalam aku hisap botol susu. Uiks, tak puas jadi budak kecik!!! Tapi aku perlu sedar, aku dah nak masuk 20 tahun bulan Oktober ni.

AMAB113
Cost Accounting
3BM

ATSB111
Athletics
1M
ENAB122
English for Accounting II
5M
FICB123
Financial Management for Accounting
2AM
ISSB122
Islamic Studies II (LAN MPW 2143)
1M
LWBB113
Malaysian Commercial Law
2M
QNTB133
Mathematics and Statistics for Accounting
4AM

2 comments:

mohd noorshazwan said...

huuu...good luck for your final exam...hihihi..weyh ko dah kene TAG dan ko kene jawab cpt..p kt blog baru ak...http://shazclan.com

aZRi aZLaN said...

alamak wan. aku xtau la main dia mcm ne. asal tukar kat wordpress plak?