November 20, 2010

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!

Salam

(gambar diatas adalah salah satu design yg anda bakal menangi)

pasti dengan hadiah sehebat yg lepas!!
grand prize is.....
1 box of keronsang polimer 12pcs pelbagai design menarik,menawan,anggun memang da'bom
sesuai untuk djadikan modal perniagaan atau pakai sendiri atau sedekah amal jariah kepada sanak saudari yg disayangi
gambar diatas adalah salah satu design yg anda bakal menangi


Jom Join Giveaway noir jewelry
cara2 nak menjoin giveaway ni ialah

1)JADI FOLLOWER NOIR JEWELRY -kepada yg memang follower skip part ni hehe
2)BUAT ENTRY TENTANG GIVEAWAY NOIR JEWELRY DALAM BLOG ANDA -PROMOTE LA SIKIT HEHE
3)ADD NOIR JEWELRY DALAM BLOG LIST ANDA
4)TINGGALKAN KOMEN DAN LINK BLOG & EMAIL ANDA
5)...syarat tambahan... be our friend at FB noirn@yahoo.com BUTIK NOIR
tarikh akhir giveaway ialah 10 disember 2010 tima kasih

Hah, ni saja je aku nak join giveaway kak nor. Kak nor ni ada menjual macam-macam aksesori wanita seperti gelang, cincin, brooch atau pun rantai yang diperbuat daripada mutiara dan kristal. Untuk lelaki pun ada juga seperti butang baju melayu mutiara. Noir Jewelry adalah supplier tetap aku sejak dari dulu lagi. Barang-barang yang dijual sangat menarik, menawan, anggun memang da'bom. Latest design di Sabah adalah kerongsang yang diperbuat daripada kulit tiram. BE THE AMONG THE FIRST! Katanya.

Pin bunga tanah liat yang kat bawah ini berharga rm5 each rm50/kotak(12pcs)

Pin bunga tanah liat ini pula berharga rm4 each rm45/kotak(12pcs)

Nak tengok dan cuci mata dengan aksesori Noir Jewelry? Sila klik sendiri Noir Jewelry. Memang berbaloi. Kalau nak order bahan mentah pun boleh. Hubungi beliau di Facebook. Emailnya adalah noirn@yahoo.com (BUTIK NOIR) untuk mendapatkan respon yang pantas. Kalau nampak kak nor online, terus la terjah dengan macam-macam soalan.



1 comment:

Blogger said...

Do you need free Twitter Followers?
Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?