April 20, 2010

Azri Azlan Minta Tolong



Mana nak cari benda ni? Dah puas cari kat mall bahagian barangan rumah, tapi tak jumpa. Tolong beritahu, ye? Kot-kot ada jual kat mana-mana.


4 comments:

fideila said...

cari la kat ikea.kompom ada. xpun kat giant atau jusco atau tesco. yang penting jangan cari kat pasar malam.kompom xda.huhu

aZRi aZLaN said...

batu pahat tak ada ikea, giant, jusco ataupun tesco ye.

sy cari kat website ikea pun tak ada jual.

bpmall pun dah redah.

care4 dah banyak kali tawaf.

pun tak ada juga...

ishiko said...

ohoo... xep ek kt bpmall.. umm.. alamk saya xtau la mne ader kt area batu pht nih.. eyh3x.. wait kt summit da try cr??

yg ssy taunye... kt rumah saya ada byk kowt menda ni... huhuhuuu ~

afzia hanim ibrahim said...

kat alamanda putrajaya banyak...